Θέσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Σύμφωνα με το Α.Π.6218/18-09-2018 έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Μ.Ε.Α. ΕΕ), με την από 13.09.2018 επιστολή του Διευθυντή της Κοινοπραξίας FCH 2 JU (Fuel Cells and Hydrogen 2 Joint Undertaking) γνωστοποιείται η υπό στοιχεία FCH2JU/SNE/2018/3 προκήρυξη πλήρωσης δύο (2) θέσεων εθνικών εμπειρογνωμόνων στην Μονάδα Επιχειρήσεων και Επικοινωνίας (Operations and Communication Unit ) της ανωτέρω Κοινοπραξίας.

Δεδομένου ότι οι υποψηφιότητες διαβιβάζονται μέσω της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ε.Ε., οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα έγγραφα θα πρέπει να υποβληθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ε.Ε. admin@rp-grece.be , το αργότερο μέχρι την 18η Ιανουαρίου 2019.

Σημειώνεται ότι η τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 20 Ιανουαρίου 2019.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …