Προσοχή: Πολύ σκληρό VIDEO δολοφονίας 24χρονου

Σοκαριστικό βίντεο με την άγρια δολοφονία Ινδού, μπροστά στα μάτια της 23χρονης εγκύου συζύγου του. Ο  24χρονος Πρανάι Κούμαρ, δολοφονήθηκε  από την οικογένεια της γυναίκας του καθώς το ζευγάρι άνηκε σε διαφορετικές κάστες κάτι που στην Ινδία δεν είναι  αποδεκτό.

Η δολοφονία έγινε  έξω από νοσοκομείο της πόλης Χινταραμπάντ, όπου πήγαν για έλεγχο τοκετού, καθώς η κοπέλα είναι έγκυος.

Στις κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του νοσοκομείου, φαίνεται ένας άντρας με μαχαίρι να χτυπάει τον άτυχο άντρα από πίσω και ξανά αφού ο άντρας έχει πέσει κάτω.

ANT1 News

Νεκρός μπροστά στα μάτια της 23χρονης συζύγου του έπεσε ο 24χρονος Ινδός, Πρανάι Κούμαρ, ο οποίος δολοφονήθηκε από την οικογένεια της νύφης, έξω από νοσοκομείο της πόλης Χινταραμπάντ, όπου πήγαν για έλεγχο τοκετού, καθώς η κοπέλα είναι έγκυος. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε πριν 9 μήνες, ανήκε σε διαφορετικές κάστες, κάτι που στην Ινδία είναι ανεπίτρεπτο.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …