Άμεσα η έκδοση νέας προκήρυξης για περισσότερες από 150 θέσεις

Σε νέες προσλήψεις για τις οποίες θα αποσταλεί αίτημα στον ΑΣΕΠ το επόμενο διάστημα, σκοπεύει να προχωρήσει όσον αφορά για 160 ελεγκτές, η διοίκηση του ΟΑΣΑ.

Η διοίκηση του Οργανισμού, μετά την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισητηρίου και την υποχρεωτική είσοδο από την μπροστινή πόρτα, διαπίστωσε αύξηση εσόδων και αποφάσισε να επισπεύσει τις διαδικασίες προσλήψεων προσωπικού που θα αποτελέσει το νέο σώμα ελεγκτών.

Αυτό θα είναι επιφορτισμένο με τους ελέγχους των εισιτηρίων σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Οι ελεγκτές θα έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τα εισιτήρια των επιβατών, να επιβάλλουν πρόστιμα και να καλούν την αστυνομία σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο.

Η πρόσληψη 160 ελεγκτών τοποθετείται μέσα στο φθινόπωρο, με την προκήρυξη να βγαίνει στα τέλη Οκτωβρίου αρχές Νοεμβρίου. Οι ελεγκτές αυτοί θα αποτελούν προσωπικό των ΟΣΥ και ως μοναδικό τους έργο θα έχουν τον έλεγχο των εισιτηρίων.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με διαδικασίες ΑΣΕΠ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Youth Pass: Πότε θα καταβληθεί και αναλυτικά που θα αξιοποιηθεί

Κατά τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του προγράμματος, έως το τέλος του 2023, περίπου 140.000 νέοι …