Άνοιξε θέση για Γραμματέα

Αιτήσεις για Αγορά Υπηρεσιών γραμματειακής φύσεως/ υποστήριξης για τη διοργάνωση εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, ως "Προμήθεια υποστηρικτικών / γραμματειακής φύσης υπηρεσιών ανά παραδοτέο, όπου παραδοτέο θα είναι η επιτυχής υλοποίηση μιας εκπαιδευτικής εκδήλωσης", με διάρκεια της σύμβασης για 12 μήνες, δέχεται το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ).

Για τους όρους Παροχής Υπηρεσιών, τις λεπτομέρειες της σύμβασης και το Έντυπο Αίτησης οι ενδιαφερόμενοι να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΕΤΕΚ: www.etek.org.cy/site-article-1959-35-el.php

Υποβολή Αιτήσεων

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν όχι αργότερα από τις 12:00 το μεσημέρι της 19.10.2018, σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Αίτηση για Αγορά Υπηρεσιών», να απευθύνονται προς τον Πρόεδρο ΕΤΕΚ, να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά πιστοποιητικά και να παραδίνονται στα Γραφεία του ΕΤΕΚ ή να αποστέλλονται με Συστημένο Ταχυδρομείο στη Διεύθυνση Τ.Θ. 21826, 1513 Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο ΕΤΕΚ, Κερβέρου 8, 1016 Λευκωσία, στο τηλέφωνο 22877644 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cyprus@etek.org.cy.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέταρτη μεγαλύτερη «ψαλίδα» σε αυξήσεις τιμών τροφίμων σε Ελλάδα και Ευρωζώνη

Που οφείλεται το γεγονός- Τα απαισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον Του Χρυσόστομου Τσούφη Σε ένα …