Τραγωδία οικογενειακή! Μετά τον πατέρα αυτοκτόνησε και ο γιος!

Συγκλονίζει μια οικογενειακή τραγωδία την τοπική κοινωνία της Λακωνίας, καθώς σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο σπίτι του στην Πολοβίτσα Λακωνίας, ο Γ.Χ., πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών.

Πριν από λίγες ημέρες, ο 41χρονος κήδεψε τον 71χρονο πατέρα του, γνωστό επιχειρηματία της περιοχής, που επίσης αυτοκτόνησε.

Φήμες των τελευταίων ημερών κάνουν λόγο για ένα μυστικό που «βάραινε» τη συνείδηση του πατέρα και την αποκάλυψή του δεν άντεξε ο γιος…

Στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί εάν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα του ανθρώπου που φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του πέντε ημέρες μετά την αυτοκτονία του πατέρα του.

Πηγές: Fly News, lakonikos.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …