Η συμπεριφορά καθηγητή προκαλεί αντιδράσεις στα social media (VIDEO)

Αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει στα social media ο τρόπος που διάλεξε ένας καθηγητής σε σχολεία της Κίνας, για να «συμμορφώσει» μία μαθήτρια, όταν την έπιασε να χρησιμοποιεί το κινητό της τηλέφωνο εν ώρα μαθήματος.

Ο καθηγητής υποχρέωσε τη μαθήτρια να... σπάσει το κινητό της με ένα σφυρί, μπροστά στους συμμαθητές της ενώ το βίντεο φέρεται να τραβάει ένας άλλος καθηγητής, προκειμένου να παραδειγματίσει άλλους μαθητές.

Ένας μαθητής, που δεν κατονομάζεται, δήλωσε στην ιστοσελίδα Pear ότι «απαγορεύεται να φέρνουμε τα κινητά μας στο σχολείο και γι' αυτό όταν την έπιασε ο καθηγητής τη συμμαθήτριά μας, την ανάγκασε να το σπάσει»!

Πολλοί ήταν αυτοί που βρήκαν υπερβολική την αντίδραση του καθηγητή, λέγοντας ότι θα μπορούσε απλώς να κατάσχει το κινητό της μαθήτριας, αλλά υπήρξαν και αυτοί που δήλωσαν ότι από τη στιγμή που υπάρχει κανονισμός στο σχολείο που το απαγορεύει... καλά έκανε!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …