Απόφαση πρόσληψης δύο δικηγόρων/νομικών

Αποφάσισε την πρόσληψη δύο δικηγόρων/ νομικών, στη θέση του Λειτουργού στο Τμήμα Εποπτείας και Συμμόρφωσης του, ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος.

Απαιτούμενα προσόντα

  • Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν στα Νομικά.
  • Εγγεγραμμένος στο Μητρώο Δικηγόρων του Π.Δ.Σ.
  • Άριστη Γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής Γλώσσας.
  • Γνώση σε θέματα που αφορούν τον Περί Παρεμπόδισης και Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες Νόμο και τον Περί της Ρύθμισης των Επιχειρήσεων Παροχής Διοικητικών Υπηρεσιών και Συναφών Θεμάτων, θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.
  • Ακεραιότητα χαρακτήρα, ομαδικότητα, συνέπεια και συνεργασία

Διαδικασία

  • Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση amldep@cybar.org.cy μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2018 ώρα 12 μ.μ

Οι υποψήφιοι που θα πληρούν τα πιο πάνω προσόντα, θα καλεστούν σε γραπτή εξέταση, της οποίας η ώρα και η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Οι πρώτοι δέκα (10) υποψήφιοι που θα επιτύχουν στη γραπτή εξέταση, θα καλεστούν σε προφορική συνέντευξη, της οποίας η ώρα και η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ηγεσία- ΚΙΝΑΛ: Με εντάσεις, διαμαρτυρίες για την εκλογική διαδικασία η συνεδρίση της Κ.Ε.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνεδρίαση της Κ.Ε. του Κινήματος Αλλαγής, εν μέσω εντάσεων …