Σύναψη 37 συμβάσεων

Με αποφάσεις του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, εγκρίνεται η σύναψη συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε ΝΠΙΔ, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους.

Οι προσλήψεις θα αφορούν οκτάμηνη διάρκεια απασχόλησης και οι προκηρύξεις ήδη έχουν πάρει την έγκριση του ΑΣΕΠ
  • Συγκεκριμένα με την πρώτη απόφαση εγκρίνεται η σύναψη τριάντα επτά (37) συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΟΤΑ α’ βαθμού.

Με την δεύτερη απόφαση εγκρίνεται η σύναψη πέντε (5) συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ, για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου και τέλος με την τρίτη απόφαση προβλέπεται η έγκριση σύναψης εννέα (9) συμβάσεων με σύμβαση μίσθωσης έργου σε ΝΠΔΔ των ΟΤΑ, για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου.

Η κατανομή


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …