Νέο επεισόδιο πρόκλησης από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ (VIDEO&ΦΩΤΟ)

Κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ έθεσαν θέμα αποπομπής του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου, "διότι τάχα τώρα...πληροφορήθηκαν ότι είναι «εργοδότης» συνδικαλιστής", όπως ο ίδιος καταγγέλλει σε ανάρτησή του.

"Η υποκρισία των συγκεκριμένων δυνάμεων στο μεγαλείο της. Το ψέμα, η συκοφαντία και η λάσπη, μοναδικό επιχείρημα και εργαλείο τους. Χθες και ενώ προφορικά τόλμησαν να ψελλίσουν κατηγορίες ανυπόστατες σε βάρος μου, όταν τους ζητήθηκε να καταθέσουν στα πρακτικά όλα εκείνα τα στοιχεία που επικαλούνταν και ανέμιζαν κατά την εισήγησή τους, ώστε να μπορέσω να απαντήσω εφ’ όλης της ύλης στις κατηγορίες τους, ανέκρουσαν πρύμνα και τελικά δεν κατέθεσαν τίποτα.

Θεωρούν ότι κρυπτόμενοι πίσω από φυλλάδες, δημοσιογράφους, σφραγίδες και μη αναγνωρισμένες οργανώσεις όπως το ΠΑΜΕ, θα γλυτώσουν τις προσωπικές ευθύνες που φέρουν ως φυσικά πρόσωπα. Ότι θα μπορούν μια ζωή al a carte να διαστρεβλώνουν την αλήθεια και να εκτελούν «πληρωμένα» συμβόλαια εξόντωσης χαρακτήρων. Ήδη όμως τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους διότι τώρα οι «κουκούλες» βγήκαν και αποκαλύφθηκαν τα πρόσωπα.

Υ.Γ.1: Παρακολουθήστε στο βίντεο το τελείωμα της ομιλίας μου, κατά τη διάρκεια του 37ου Εκλογικού Συνεδρίου της ΟΙΥΕ το 2016, όταν απαντούσα ενώπιον των συνέδρων (με ακροατήριο συνέδρων και του ΠΑΜΕ) για όλα όσα από τότε «διαρρέονταν» περί «εργοδότη-συνδικαλιστή», χωρίς όμως κανείς να αναλαμβάνει την ευθύνη να βάλει θέμα στα συλλογικά όργανα.

Υ.Γ.2: Σας έχω διαμηνύσει ότι απαντήσεις υπάρχουν για ΟΛΑ. Όσο πιο σύντομα θέσετε υπεύθυνα (με στοιχεία) στα όργανα όλα όσα κρυπτόμενοι διαρρέετε, τόσο καλύτερα για εμένα. Θα μπορέσω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου με τα δικά μου στοιχεία και τις δικές απαντήσεις, τόσο εντός των συλλογικών οργάνων, όσο και ενώπιον των αρμοδίων αρχών. Οι γραφίδες και τα λόγια κρύβουν από πίσω φυσικά πρόσωπα. Έρχεται η ώρα της ανάληψης των δικών τους ευθυνών.

Η ανάρτηση


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων-Ζητά τον 13ο και 14ο μισθό στο Δημόσιο

Δεν βγήκαμε από τα Μνημόνια όπως μας λέτε ;  Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ζητάει την …