Για 2η φορά ανακαλεί οχήματά της μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία

Για δεύτερη φορά μέσα στο 2018 ανακαλεί περισσότερα από 1.000.000 οχήματα στα συνεργεία, εξαιτίας προβλήματος στο σύστημα κλιματισμού, η BMW!

Η βαυαρική μάρκα αυτοκινήτων ανακοίνωσε επίσημα, ότι θα προχωρήσει σε ανάκληση άνω του ενός εκατομμυρίου οχημάτων της παγκοσμίως. Ως αιτία αναφέρεται η πιθανή διαρροή ψυκτικού υγρού από τα κλιματιστικά τους, η οποία ενδέχεται να προκαλέσει σε σπάνιες περιπτώσεις πυρκαγιές.

Σύμφωνα με την ίδια τη BMW, πρόκειται για τη δεύτερη ανάκληση, που υποχρεώνεται να πραγματοποιήσει εντός του τρέχοντος έτους για τον ίδιο λόγο.

Η προηγούμενη είχε γίνει τον Αύγουστο και αφορούσε 480.000 πετρελαιοκίνητα μοντέλα, ενώ ο συνολικός αριθμός των ανακαλούμενων οχημάτων ξεπερνά τα 1,6 εκατομμύρια. Η BMW θα ενημερώσει όλους τους κατόχους των συγκεκριμένων αυτοκινήτων για την ανάκληση και για τις απαιτούμενες διαδικασίες.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Πως διαμορφώνονται οι τιμές στα τιμολόγια Οκτωβρίου

Τα νέα τιμολόγια θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τρίτη 1η Οκτωβρίου οπότε θα έχει «κλείσει» η …