Εκδήλωση από το ΙΝΕ της ΓΣΕΕ για εργαζόμενους και ανέργους στην Πάτρα

Εκδήλωση Νομικής πληροφόρησης με θέμα "Οι βασικές αλλαγές στο Νομικό πλαίσιο των Εργασιακών σχέσεων και του Κοινωνικοασφαλιστικού Συστήματος" θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στην Πάτρα από το  Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης Υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εργαζομένων και ανέργων», Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν από τους νομικούς συνεργάτες του Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων & Ανέργων το νέο νομικό πλαίσιο των Ατομικών Εργασιακών Σχέσεων και των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας καθώς και οι εξελίξεις στο Κοινωνικοασφαλιστικό Σύστημα. Θα ακολουθήσουν συζήτηση και παρεμβάσεις.

Στον ίδιο χώρο από τις 5:30 μ.μ. έως και το τέλος της εκδήλωσης, εξειδικευμένοι Νομικοί/Σύμβουλοι του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ θα απαντούν σε εξατομικευμένα ερωτήματα και προβληματισμούς που έχουν σχέση με τα Εργασιακά Δικαιώματα, με το Κοινωνικοασφαλιστικό Σύστημα και με ζητήματα Απασχόλησης.

Η Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης είναι ανοιχτή για το κοινό και αφορά τόσο εργαζόμενους όσο και ανέργους.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …