Για πρόβλημα στον αερόσακο ανακαλούνται οχήματα

Την ανάκληση 31.660 οχημάτων εξαιτίας προβλημάτων που παρουσιάστηκαν με ελαττωματικούς αερόσακους, έχει αρχίσει ήδη από την κινεζική αγορά, σύμφωνα με την αρμόδια αρχή εποπτείας, η εταιρία "Dongfeng Honda Automobile".

Η ανάκληση των οχημάτων περιλαμβάνει τα μοντέλα Ciimo, Elysion και Spirior, τα οποία κατασκευάστηκαν μεταξύ του 2013 και του 2015, όπως ανακοινώθηκε.
Τα οχήματα ανακαλούνται φέρουν ελαττωματικούς μπροστινούς αερόσακους, με τα προβληματικά εξαρτήματα να έχουν παραχθεί από την ιαπωνική βιομηχανία Takata.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ τα εξαρτήματα αυτά, είναι ενδεχόμενο να διαρραγούν προκαλώντας επικίνδυνα θραύσματα για τους επιβάτες από την έκρηξη του αερόσακου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …