Εν ψυχρώ εκτέλεση 46χρονου επιχειρηματία-Ήταν σύζυγος μοντέλου (ΦΩΤΟ)

Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα 46χρονο επιχειρηματία, έξω από το σπίτι του, την ώρα που αυτός βρισκόταν στο αυτοκίνητό του στο Πανόραμα της Βούλας, γύρω στις 9 το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, το θύμα μόλις βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του μάρκας Smart, επί της οδού Τροίας, δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και την πλάτη, που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Ο 46χρονος, που είχε συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών στην Ελλάδα, αλλά και στην Αυστραλία και ήταν μέτοχος σε γνωστή εταιρεία security στα Νότια Προάστια, προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό του μόλις δέχθηκε τις πρώτες σφαίρες, ενώ οι δράστες τον πυροβόλησαν ξανά.

Η αστυνομία εξετάζει παράλληλα εάν πρόκειται για μια ακόμη δολοφονία που αφορά στον "πόλεμο" που έχει ξεσπάσει στον "κόσμο της νύχτας".

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό, αν η σύζυγός του βρισκόταν στοπ σπίτι την ώρα της δολοφονικής ενέδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του "iefimerida.gr", το θύμα που βρισκόταν έξω από το σπίτι του, είναι σύζυγος μοντέλου, της Βικτώριας Καρύδα, που βλέπουμε καθημερινα στο ιάλιτι μόδας "My style Rocks", στο οποίο συμμετέχει φέτος.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στη Μύκονο, πριν δύο χρόνια, και απέκτησε δύο παιδιά. Μάλιστα, σε δηλώσεις της η εντυπωσιακή καλλονή είχε υποστηρίξει πως θα ήθελε τρίτο παιδί, αφού πρώτα μεγαλώσουν τα δύο που έχει.

Το μοντέλο, με αρκετούς τίτλος ομορφιάς έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα, δουλεύοντας σε Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία, Ισραήλ και Γερμανία.

Ειδικότερα, η Βικτώρια με μπαμπά Έλληνα και μητέρα Ουκρανή, πήρε μέρος στα καλλιστεία του Αnt1 σε ηλικία μόλις 18 ετών και κερδίζει τον τίτλο Μις Τουρισμός. Αμέσως μετά εκπροσωπεί την χώρα μας στο Κίεβο και κερδίζει δύο παγκόσμιους τίτλους της Miss παγκόσμιος τουρισμός 2003 και Miss Top Model International 2003.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Πτώση 0,17%, στα 127,43 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Σε εβδομαδιαία βάση, ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κατέγραψε άνοδο 3,05%, από τις αρχές Σεπτεμβρίου ενισχύεται …