5 οι προσλήψεις για την πλήρωση θέσεων

Ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, γνωστοποιεί την, με άμεσες διαδικασίες, πρόσληψη επί θητεία, συνολικά πέντε (5) ατόμων – Εξειδικευμένων Ιατρών του Κλάδου ΕΣΥ, το Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης: «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» της 6ης Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας, που εδρεύει στην Τρίπολη της Π.Ε. Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Θέσεις:

  • 1 Διευθυντής με ειδικότητα στην Καρδιολογία, Π.Γ.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»
  • 1 Επιμελητής Β’ με ειδικότητα στην Ακτινοδιαγνωστική, Π.Γ.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»
  • 1Επιμελητής Α’ με ειδικότητα στην Μαιευτική-Γυναικολογία, Π.Γ.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»
  • 2 Επιμελητές Β’ με ειδικότητα στην Παιδοψυχιατρική, Π.Γ.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ».

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν Αίτηση-δήλωση η οποία υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

  • esydoctors.moh.gov.gr,

με την χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET. Mέσα στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων κατατίθενται σε έντυπη μορφή τα δικαιολογητικά και εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης από τον υποψήφιο, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή εταιρεία ταχυμεταφοράς στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:

  • 6η Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας,  Υπάτης 1 & Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών, Τ.Κ. 264 41, Πάτρα Αχαΐας Δ. Ελλάδας σε κλειστό φάκελο όπου θα αναγράφεται η θέση για την οποία υποβάλει υποψηφιότητα.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει υποψηφιότητα σε μία έως και πέντε θέσεις ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ., που έχουν προκηρυχθεί από μία Δ.Υ.ΠΕ. Στην αίτησή του ο υποψήφιος δηλώνει υποχρεωτικά τη σειρά προτίμησής του για κάθε θέση.

 Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 19-11-2018, (23.59μ.μ.)


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: Στο Κέντρο Φορολογίας Κεφαλαίου (ΚΕΦΟΚ) οι αρμοδιότητες όλων των ΔΟΥ Αττικής

Ψηφιακά και τηλεφωνικά θα εξυπηρετούνται οι φορολογούμενοι  Ολοκληρώνεται σήμερα ο οργανωτικός μετασχηματισμός των υπηρεσιών φορολογίας …