Θέση ΔΕΠ με θητεία

Την πρόσληψη σύμφωνα με το ΦΕΚ 625/Γ’/04-06-2018, ανακοινώνει ενός (1) ατόμου στη θέση ΔΕΠ με θητεία, η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας  Αττικής .

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΤΜΗΜΑ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ-Αρ. Προκήρυξης: 590/15-02-2018, ΑΠΕΛΛΑ ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ: APP 8347.

  • 1 Επίκουρος Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο: «Ιστορία της Νεοελληνικής Τέχνης».

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητάς τους με όλα τα απαραίτητα, κατά το ΦΕΚ της Προκήρυξης και στην Ιστοσελίδα του Τμήματος Θεωρίας & Ιστορίας της Τέχνης (http://www.aht.asfa.gr)  δικαιολογητικά, ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ»: https://apella.minedu.gov.gr και να τα κοινοποιήσουν στη Γραμματεία του Τμήματος Θεωρίας & Ιστορίας της Τέχνης.

  • Πληροφορίες στο τηλ.: 210 3897113 (Γραμματεία του Τμήματος Θεωρίας & Ιστορίας της Τέχνης), (κ. Μουπασιρίδου, ταχ. διεύθυνση: Πατησίων 42, Τ.Κ. 106 82, Αθήνα Αττικής,
  • e-mail: moupasir@asfa.gr ).

 Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 18-12-2018


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …