Διευθυντές εταιρείας βασάνιζαν τους υπαλλήλους τους! Τους μαστίγωναν (VIDEO)

Σοκ προκαλούν οι τιμωρίες που επέβαλαν οι διευθυντές μιας εταιρείας στους εργαζόμενους, οι οποίοι όχι μόνο μαστιγώθηκαν αλλά αναγκάστηκαν να πιούν ούρα και να φάνε έντομα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία που εδρεύει στη νοτιοδυτική Κίνα, ειδικεύεται στην ανακαίνιση σπιτιών και θεώρησε πρέπον να τιμωρήσει τους υπαλλήλους της, γιατί δεν ανταποκρίθηκαν στους στόχους των πωλήσεων που είχε θέσει.

Σύμφωνα με την Beijing Youth Daily, οι διευθυντές χρησιμοποιούσαν και άλλες μεθόδους τιμωρίας, όπως να αναγκάζουν τους υπαλλήλους να γονατίζουν, να τρώνε μουστάρδα και να ξυρίζουν τα κεφάλια τους.

Ένας από τους υπαλλήλους της εταιρείας μίλησε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα PearVideo αναφέροντας, ότι είχε σταλεί γραπτό μήνυμα στους υπαλλήλους, το οποίο επισήμανε, ότι για κάθε αποτυχημένη πώληση θα έπρεπε να τρώνε τρεις κατσαρίδες.

Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε στο φως της δημοσιότητας βίντεο από αυτές τις πρακτικές, όπου παρακίνησε την αστυνομία της πόλης Τζουνγί στην επαρχία Γκουιτσόου, όπου εδρεύει η εταιρεία, να ερευνήσει την υπόθεση.

Τρεις από τους διευθυντές της εταιρείας συνελήφθησαν και θα κρατηθούν από την αστυνομία για 5 έως 10 ημέρες.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο «γρίφος» με την ψήφο των Σπαρτιατών - Το πιθανότερο σενάριο

Τι προβληματίζει τους συνταγματολόγους - Το μεγάλο ζητούμενο να μην αλλοιωθεί το αποτέλεσμα των εθνικών …