Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου η ακρόαση για προσλήψεις

Προκηρύσσει ακρόαση για τις ανάγκες νέου έργου όπερας, το οποίο θα παρουσιαστεί εντός της καλλιτεχνικής περιόδου 2019/20., ως "για ερμηνευτές λυρικού και ελαφρού τραγουδιού" η Εθνική Λυρική Σκηνή.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στην αίθουσα Χορωδίας της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ (Λ. Συγγρού 364, 5ος όροφος) και ώρες 12:00-17:00.

Η ακρόαση απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες ερμηνευτές λυρικού αλλά και ελαφρού τραγουδιού, άνω των 65 ετών.

  • Οι λυρικοί μονωδοί καλούνται να παρουσιάσουν μία άρια καθώς και ένα τραγούδι της αρεσκείας τους από το ελαφρό ρεπερτόριο.
  • Για τους υπόλοιπους τραγουδιστές ζητούμενο είναι να επιδείξουν την ιδιαίτερη φύση της φωνής τους καθώς και το είδος που τραγουδούν.

«Ότι έχει προσθέσει ο χρόνος στη δυναμική, τη χροιά και την ευαισθησία της φωνής όλων ανεξαιρέτως των ερμηνευτών είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και καλοδεχούμενο».

Η Επιτροπή Ακρόασης έχει τη διακριτική ευχέρεια να συντομεύσει την ακροαματική διαδικασία, ενώ η ακρόαση ενδέχεται να βιντεοσκοπηθεί για αρχειακούς λόγους.

  • Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση που έχει αναρτηθεί στο www.nationalopera.gr και να προσκομίσουν βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία. Αιτήσεις που δεν θα περιλαμβάνουν τα παραπάνω στοιχεία δεν θα γίνονται δεκτές.
  • Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για την ώρα εξέτασής τους από την ιστοσελίδα της ΕΛΣ (ενότητα «Νέα/Ανακοινώσεις») από το απόγευμα της Πέμπτης 6 Δεκεμβρίου.
  • Η υποβολή αιτήσεων γίνεται στο Πρωτόκολλο της ΕΛΣ (ΚΠΙΣΝ – Συγγρού 364, 17674 Καλλιθέα, όροφος 5Α), Δευτέρα-Παρασκευή, από 8.00 μέχρι 14.30, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: protocol@nationalopera.gr.
  • Η τελική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στις 14.00.

Πληροφορίες: Διεύθυνση Σκηνής ΕΛΣ (τηλ. επικοινωνίας: 213 0885771).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Το μήνυμα για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Οποιαδήποτε κλιμάκωση αποτελεί απειλή για την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια, ανέφερε ο πρωθυπουργός Ο πρωθυπουργός …