Απίστευτη η Παπακώστα για το θέμα με το Ρουβίκωνα και τις ταυτότητες (VIDEO)

«Είναι δικαίωμα του πολίτη να ζητά από αστυνομικό με πολιτικά την ταυτότητά του», δήλωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Open" η κ. Παπακώστα κληθείσα να σχολιάσει την εξακρίβωση ταυτοτήτων που έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα σε αστυνομικούς με πολιτικά στου Ζωγράφου, ανέφερα τα ακόλουθα «Αυτοί (σ.σ. οι Ρουβίκωνες) θεωρούσαν ότι θα τους επιτεθούν φασίστες, όπως είπαν, οπότε περιφρουρούσαν τον χώρο τους.

Είδαν δύο ιδιώτες που θεωρούσαν ότι θα τους παρακολουθούσαν και ζήτησαν την ταυτότητά τους. Αυτοί θεωρούσαν ότι τους περιποιεί πολύ μεγάλη τιμή να ζητήσουν την ταυτότητα αστυνομικών, ανέβασαν το βίντεο στα social media και έτσι δημιουργήθηκε το θέμα».

Από την άλλη γίνεται έρευνα από το αρμόδιο τμήμα της ασφάλειας ενώ έχει γίνει και σχετική ενημέρωση στις δικαστικές Αρχές για να διαπιστωθεί αν διαπράττεται κάποιο ποινικό και ποιο είναι αυτό.

Την ίδια ώρα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια συνεχίζεται η ανάλυση του βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η σκηνή όπου ο Ρουβικώνας ελέγχει τις ταυτότητες αστυνομικών, καθώς οι Αρχές προσπαθούν να τακτοποιήσουν τα άτομα που συμμετείχαν και αμέσως μετά να σχηματισθεί δικογραφία.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …