Προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού και εξειδικευμένων εργατών

Πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού και εξειδικευμένων εργατών σε ανασκαφικά έργα με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση του αρχαιολογικού έργου: «Εκτέλεση αρχαιολογικών ερευνών και εργασιών σε οικόπεδο φερομένης ιδιοκτησίας Π. Φουντά και Μ. Γαλανάκη στο Αλεποχώρι Δήμου ΜάνδραςΕιδυλλίας, Π. Ε. Δυτικής Αττικής, Περιφέρειας Αττικής», το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την ΣΑΕ 514-ΠΔΕ 2018 «2014ΣΕ51400006» (π.κ. 1960ΣΕ01400000) των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ του ΥΠ.ΠΟ.Α.» και συγκεκριμένα του εξής ανά ειδικότητα, αριθμού ατόμων, για χρονικό διάστημα, από την υπογραφή της σύμβασης και μέχρι την συμπλήρωση οκτώ (8) μηνών:

  • 1 ΠΕ Αρχαιολόγος με εμπειρία συναφή με την προκηρυσσόμενη θέση
  • 1 ΠΕ Αρχιτέκτονας Μηχανικός με εξειδίκευση σε αρχαιολογικά έργα (διαμόρφωση και ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων)
  • 1 ΠΕ Τοπογράφος Μηχανικός με εξειδίκευση στην αποτύπωση αρχαιολογικών χώρων
  • 3 ΥΕ Εξειδικευμένοι Εργάτες με ανασκαφική εμπειρία

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πανός 16, Τ.Κ. 105 55 Αθήνα (τηλ. επικοινωνίας: 210 3213571), εντός προθεσμίας έως και Παρασκευή 16/11/2018).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι που αποστέλλουν την αίτησή τους ταχυδρομικά υποχρεούνται να ενημερώνουν την Υπηρεσία για την αποστολή της αίτησής τους με τηλεομοιοτυπία ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εντός της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Επισημαίνεται ότι, διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων, επιτρέπεται μόνον μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία (αρθ. 20 παρ. 7 του Ν.2738/1999).
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας: Καλό κλίμα, καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές στον 6ο γύρο

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία - Τι …