Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για διπλή πρόσληψη

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου επί ωρομισθία, ανακοινώνει συνολικού αριθμού δύο (2) Εικαστικών για την κάλυψη των αναγκών της Δημοτικής Πινακοθήκης του ΝΠΔΔ Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας –Παιδείας – Αθλητισμού – Πολιτισμού Δήμου Αρταίων, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας –Παιδείας –Αθλητισμού –Πολιτισμού Δήμου Αρταίων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μια αίτηση δηλώνοντας ρητώς την ειδικότητά τους, τον κωδικό θέσης της προκήρυξης καθώς και όλα τα απαιτούμενα προσόντα τους και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην Δημοτική Πινακοθήκη της υπηρεσίας μας στην
ακόλουθη διεύθυνση:
  • Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας, Νικ. Πλαστήρα 13 και Τσακάλωφ Τ.Κ. 47100 υπόψιν κ. Άννας Κουτρούμπα (τηλ. επικοινωνίας: 2681024946 ).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της περίληψης έως 21/11/2018 τις ώρες 9:00 έως 14:00

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας: Καλό κλίμα, καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές στον 6ο γύρο

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία - Τι …