Θρηνεί η Κυπαρισσία τον θάνατο τριών μαθητών (VIDEO)

Τρεις ανήλικοι έχασαν τη ζωή τους σε τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Εθνική οδό Πύργου-Μεθώνης στο ύψος της Τερψιθέας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δύο επιβάτες του ΙΧ, ένας Έλληνας και ένας Βούλγαρος, και οι δύο 15 ετών. Ο συμμαθητής τους, επίσης 15 ετών και αλβανικής καταγωγής μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα. Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος, που έρχονται στη δημοσιότητα από το tharrosnews, παγώνουν το αίμα, ενώ παράλληλα αποκαλύπτουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, που έκοψε το νήμα της ζωής στους 15χρονους.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, Παναγιώτη Μπασάκο, τα τρία παιδιά είχαν πάρει το αυτοκίνητο ενός από τους γονείς τους και έκαναν κοπάνα. Μάλιστα, πήγαιναν για βόλτα στα Φιλιατρά όταν συνέβη το δυστύχημα.

Σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο μας έφεραν μετά από σοβαρό τροχαίο τρεις νεολαίους και έναν μεσήλικα οι οποίοι δυστυχώς οι δυο νέοι ήταν ήδη νεκροί και ο άλλος παρά πολύ σοβαρά τραυματισμένος από τροχαίο που έγινε στον δρόμο Κυπαρισσιας Φιλιατρών. Οι νεολαίοι ήταν μαθητές του ΕΠΑΛ που δυστυχώς για μια βόλτα σε κάποιο σκασιαρχείο πήραν το αμάξι ενός γονιού και συνέβη αυτό που συνέβη.

Ήρθαν και οι γονείς γιατί θα πρέπει να είναι και η αστυνομία θα πρέπει να γίνει αναγνώριση όπως καταλαβαίνετε. Είναι κάποιες καταστάσεις οι οποίες είναι συγκλονιστικές…


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …