Εκδικάστηκε η αίτηση αναστολής των εκλογών του Εργατικού Κέντρου Πάτρας

Σήμερα εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών, η αίτηση αναστολής των ψευτοεκλογών που διεξήγαγαν οι υπόδικοι των καταλήψεων και των βιαιοπραγιών στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας τον περασμένο Ιούνιο.

Σε αυτές τις εκλογές συμμετείχαν, όπως αναφέρει η "Συνδικαλιστική Δημοκρατική Ενωτική Συμμαχία  "ΣΥΝ.ΔΕ.Σ.Υ", μόλις 84 αντιπρόσωποι σε σύνολο 170 αντιπροσώπων που θα συμμετείχαν κανονικά αν συμμορφώνονταν με την Προσωρινή Διαταγή του Δικαστηρίου που διέταξε τη συμμετοχή όλων των σωματείων στην εκλογική διαδικασία.

"Οι παράνομοι καταληψίες της διοίκησης του ΕΚΠ, τολμούν ακόμα και σήμερα να εκτοξεύουν λάσπη σε βάρος όλων όσοι νόμιμα μέχρι σήμερα ενεργούν, όταν οι ίδιοι απειθάρχησαν σε δικαστικές αποφάσεις και έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Σήμερα εμφανίστηκαν στο δικαστήριο να αποδέχονται ναι μεν τις παρανομίες τους, αλλά ζητούν από το δικαστήριο να μην αναστείλει την παράνομη εκλογή τους διότι τάχα «υπάρχει δράση» της παράνομης διοίκησής τους. Αυτή η τακτική μας θυμίζει τον πατροκτόνο και μητροκτόνο δολοφόνο, ο οποίος εμφανιζόμενος ενώπιον του δικαστηρίου ζητά επιείκεια διότι είναι…ορφανός…
Η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας είναι τραγική, με τα περισσότερα πρωτοβάθμια σωματεία - μέλη να δυσφορούν με την κατάσταση και να απομακρύνονται από το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο της πόλης μας. Οι «υπερασπιστές» των εργασιακών δικαιωμάτων έφτασαν σε σημείο να απολύσουν μέχρι και την επί 14 χρόνια υπάλληλο του ΕΚΠ, δίχως να τις καταβάλλουν την παραμικρή αποζημίωση. Σε αυτή τη «δράση» αναφέρονται; Τέτοια είναι η κατάντια τους.
Εξακολουθούμε να λειτουργούμε εντός των πλαισίων του νόμου, προκειμένου να δικαιωθούν τα χιλιάδες αποκλεισμένα μέλη των σωματείων που αποκλείστηκαν από τις εκλογικές διαδικασίες, τα οποία σήμερα δεν έχουν φωνή και έκφραση στην πόλη. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στους έντιμους ανθρώπους που την απαρτίζουν!"


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tο think tank της Aναπηρικής Πολιτικής

Το think tank Aναπηρικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του κόμματος, …