Οι δύο με ημερομίσθια προσλήψεις

Εργατοτεχνιτών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι 60 ημερομίσθια ανά άτομο) ΥΕ κατηγορίας για το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ως " άτομα δύο", με εμπειρία σε εργαστηριακές εκτροφές , βιοδοκιμές και χειρισμό εντόμων τα οποία θα απασχοληθούν μέχρι και τις 30-11-2018, ανακοινώνει την πρόσληψη στην ΠΕ Ανατολικής Αττικής για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς, η Περιφέρεια Αττικής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικώς με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά απευθύνοντάς την προς τη Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού Περιφέρειας Αττικής, Λ. Συγγρού 80-88 – 11741 Αθήνα. (τηλ. επικοινωνίας: 213 2065 831, 155).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων στο κατάστημα της Υπηρεσίας μας Περιφέρεια Αττικής –Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού (Λ. Συγγρού 80-88, Αθήνα).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Η Ευρώπη που οραματιζόμαστε είναι της αλληλεγγύης

Συνάντησε ταχυμεταφορείς στη Θεσσαλονίκη με τον υποψήφιο για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Νίκολας Σμιτ «Η Ευρώπη …