Πτυχιούχοι ζητούνται για πρόσληψη

Ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως 31/07/2019 με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Γενικών Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2018-2019, τεσσάρων (4) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου.

Η προκήρυξη και η αίτηση – έντυπο είναι διαθέσιµη στην ιστοσελίδα του ∆ήµου Μαλεβιζίου (www.gazi.gov.gr). Οι υποψήφιοι µπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά , είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση, έως 28/11/2018:

  • Δήμος Μαλεβιζίου Πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη Τ.Κ. 71414 Γάζι Ν. Ηρακλείου απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου υπόψη: Κασσαπάκη Σπυρ. ή Περπέρογλου Αικ. (τηλ. επικοινωνίας: 2813400687, 2813400623).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνέντευξη Ερντογάν στην Καθημερινή πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι η ειρήνη και …