4ωρη Παναττική στάση εργασίας προκήρυξε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ

Παναττική 4ωρη στάση εργασίας για τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ.

Συγκεκριμένα η Συνομοσπονδία, έλαβε απόφαση για την 4ωρη Παναττική στάση μετά από αίτημα της ΕΣΑμεΑ, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους με αναπηρία, στους γονείς τους, στα μέλη των οικογενειών τους αλλά και σε κάθε ευαισθητοποιημένο εργαζόμενο για θέματα αναπηρίας, να μετάσχει στο Συλλαλητήριο που διοργανώνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία στις 11 το πρωί της Δευτέρας στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Το Συλλαλητήριο γίνεται ανήμερα της Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, ως αντίδραση στη φτωχοποίηση και την κοινωνική απομόνωση των Ατόμων με Αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις αλλά και των οικογενειών τους.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ryanair: Ιστορικό ρεκόρ στα €1,9 δισ.

Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερa τα πιο υψηλά ετήσια κέρδη της ιστορίας της, καθώς σημειώθηκε αύξηση στα …