Η εξομολόγηση μιας εργαζόμενης σε οίκο ανοχής (VIDEO)

Μια ώρα έξω από το Λας Βέγκας στον οίκο ανοχής Sheri Ranch μια 29χρονη μητέρα, η Allissa δουλεύει σαν ιερόδουλη κερδίζοντας μέχρι και 30.000 δολάρια την εβδομάδα.

Ενώ η πορνεία και το στίγμα του να δουλεύεις στην βιομηχανία του σeξ διαιωνίζουν τις αρνητικές αντιλήψεις, η Alissa υποστηρίζει ότι αυτή και άλλοι σαν αυτήν παρέχουν μια νόμιμη υπηρεσία σε όσους την αναζητούν.

Η ίδια ανοίγει το δωμάτιο της, δείχνει το κρεβάτι της καθώς και τα "εργαλεία" της δουλειάς και περιγράφει το προφίλ των πελατών της. Από τον άνδρα μετά την εφηβεία που δεν έχει κάνει ακόμα σεξ, έως τα ζευγάρια που ψάχνουν για νέες εμπειρίες, η Alissa δηλώνει ότι τους προσφέρει κάτι παραπάνω από έναν οpγασμό.

Η ίδια είναι ανύπαντρη μητέρα και δηλώνει ότι η συγκεκριμένη δουλειά της επιτρέπει να εργάζεται μια εβδομάδα κάθε μήνα και να ξοδεύει όλο τον χρόνο για να φροντίζει για την κόρη της.

Brothel Worker // 60 Second Docs

An hour outside of Las Vegas at Sheri's Ranch, 29-year-old single mother, Allissa is a legal brothel worker earning up to $30,000 a week. While prostitution

ΠΗΓΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: «Στον πάτο της ΕΕ στην ελευθερία του Τύπου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά»

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς για τα αποτελέσματα του Παγκόσμιου Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου «Ουραγός στην …