12 θέσεις με προσόντα

Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση εργασιών τεκμηρίωσης των ελληνικών μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς στο πλαίσιο εκπόνησης Σχεδίων Διαχείρισης για τα αναφερόμενα στον πίνακα που ακολουθεί εγγεγραμμένα μνημεία και χώρους της Ελλάδας στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco, και για χρονικά διαστήματα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, όπως αυτά αναγράφονται στον ίδιο πίνακα, για τις ανάγκες του Υποέργου 1 με τίτλο «Ενέργειες Τεκμηρίωσης Ελληνικών Μνημείων ΚΠΚ και Υποστήριξης του Έργου» της ενταγμένης Πράξης «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων – Εκπόνηση Σχεδίων Διαχείρισης για τα εγγεγραμμένα μνημεία και χώρους της Ελλάδας στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco» στο Ε.Π. «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα» με κωδ. ΟΠΣ 5001546.

Οι θέσεις είναι επιστημονικού προσωπικού, ως "ΠΕ Αρχαιολόγων 12".

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση για μία μόνο θέση εργασίας (η προτίμηση δηλώνεται στο σχετικό πεδίο της συνημμένης αίτησης). Η σώρευση περισσοτέρων της μίας θέσεων εργασίας σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στο κεντρικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Μπουμπουλίνας 20 – 22 Τ.Κ. 10682 Αθήνα, (Προς την Διεύθυνση Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, με αναφορά στον αριθμό πρωτοκόλλου και ΑΔΑ της προκήρυξης), Τηλ. Επικοινωνίας 210 8226690, 2131322662,

εντός προθεσμίας έως και 07/12/2018).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ryanair: Ιστορικό ρεκόρ στα €1,9 δισ.

Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερa τα πιο υψηλά ετήσια κέρδη της ιστορίας της, καθώς σημειώθηκε αύξηση στα …