????????????????????????????????????????????????????????????

Δ. Καραγεωργόπουλος: "Μούγκα στη στρούγκα"...η Δημοτική Αρχή Πάτρας για το εργοστάσιο ανακύκλωσης

Ο κ. Πελετίδης που έδινε "όρκους" ως αντιπολίτευση στο Δήμο ότι τάχα θα καταγγείλει την "αποικιοκρατική σύμβαση" παραχώρησης του εργοστασίου ανακύκλωσης της Ξερόλακκας, θα τοποθετηθεί στο θέμα της εξαπάτησης των εργαζομένων του εργοστασίου από την εταιρεία που ο ίδιος - αντί καταγγελίας - ανανέωσε τη σύμβαση με την ανάληψη των καθηκόντων του;
Οι "ευαισθησίες" του Δημάρχου είναι "αλά καρτ", δηλαδή μόνο για όλους όσοι δυνητικά είναι ψηφοφόροι του; Άλλη η αντιμετώπιση στα 8μηνα, άλλη στις σχολικές καθαρίστριες και άλλη στους εργαζόμενους του εργοστασίου ανακύκλωσης;
Τι περιμένει ο κ. Δήμαρχος άραγε; Γιατί τόσο αργά αντανακλαστικά; Έξι (6) μέρες έχουν περάσει και..."μούγκα στη στρούγκα" από τη Δημοτική Αρχή.
Η εταιρεία που ήταν μέχρι πρότινος ανάδοχος της διαχείρισης του εργοστασίου - με τη νομιμοποίηση της Δημοτικής Αρχής - αυτή την ώρα κοινοποιεί εξώδικα "οικειοθελούς αποχώρησης" στο προσωπικό για να "γλυτώσει" τις αποζημιώσεις των εργαζομένων. Να χάσουν δηλαδή οι εργάτες τον ιδρώτα και το αίμα που χύθηκε με τα δεκάδες εργατικά ατυχήματα όλα τα προηγούμενα χρόνια.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Στόχος μας η μακροπρόθεσμη ευημερία του λαού

«Νίκη του ΠΑΣΟΚ σημαίνει ευημερία και προοπτική για όλους τους Έλληνες» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης …