Ελληνίδα ηθοποιός έγινε παιδική κούκλα-Πώς μπορείς να την αποκτήσεις; (ΦΩΤΟ)

Η γνωστή ηθοποιός γίνεται κούκλα. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «Ω, ναι! Έρχεται!».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» αυτό είναι το νέο επιχειρηματικό βήμα της όμορφης και πλέον ξανθιάς ηθοποιού. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Τεριάννας Παππά, μπορεί η μακέτα να δείχνει τη Μαρία με το νέο look στα μαλλιά, ωστόσο, η ηθοποιός με το μεσογειακό ταμπεραμέντο θα κυκλοφορήσει σε κούκλα έτσι όπως ακριβώς τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε, δηλαδή μελαχρινή.

Η συγκεκριμένη κούκλα θα βγει στην αγορά με τη νέα χρονιά και θα φορά τα φορέματα από την ανοιξιάτικη κολεξιόν ρούχων που έχει την υπογραφή της ηθοποιού. Η παραγγελία έχει δοθεί στην Αμερική και όποιος θελήσει να αποκτήσει μια Μαρία… μινιατούρα πρέπει να την παραγγείλει από e-shop. Ωστόσο, αν υπάρχει ζήτηση, δεν αποκλείεται να τη δούμε και σε καταστήματα παιχνιδιών.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή τους

Ποιοι θα έχουν από φέτος πλήρη απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος - Σε ποιους δεν …