Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών 20 θέσεων

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Συμπληρωματική Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση e-learning», το οποίο χρηματοδοτείται από αυτοχρηματοδότηση και του οποίου Επιστημονικός Υπεύθυνος έχει οριστεί ο κ. Πετράκης Παναγιώτης-Καθηγητής ΕΚΠΑ, ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου κατά τα οριζόμενα στα άρθρα 681 ΑΚ επ. με είκοσι άτομα (20) Εξωτερικούς Συνεργάτες, οι οποίοι θα απασχοληθούν στο έργο Κ.Ε. 3173, 6326, 7323, 7335, 7470 & 10761 και τίτλο «Συμπληρωματική Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Elearning», για την κάλυψη των αναγκών του ως άνω έργου.

Η σύμβαση που θα συναφθεί θα έχει διάρκεια ενός (1) μηνός και αυτή δύναται να ανανεωθεί ή παραταθεί χωρίς περιορισμό, μετά από απόφαση του αρμοδίου οργάνου του ΕΛΚΕ και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο, χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης, μέχρι δύο χρόνια.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες να λάβουν υπόψη τα προσόντα που απαιτούνται για την κάθε ειδικότητα συνεργατών όπως περιγράφονται παρακάτω, και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας το υπόδειγμα της Πρότασης (βλ. Παράρτημα Ι), το οποίο συνοδεύει την παρούσα πρόσκληση και ακολούθως να το καταθέσουν στο Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το Παράτημα Ι πρέπει να συνοδεύεται απαραιτήτως από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα του υποψηφίου, αντίγραφα πτυχίων, δικαιολογητικών, βεβαιώσεων, συστατικών επιστολών και οτιδήποτε άλλο κρίνεται σκόπιμο κατά την αξιολόγηση των υποψήφιων προς απόδειξη των προσόντων τους σύμφωνα με τα απαιτούμενα κριτήρια – προσόντα στην παρούσα πρόσκληση. Η πρόταση και τα συνυποβαλλόμενα με αυτή έγγραφα υποβάλλονται σε σφραγισμένο φάκελο ταχυδρομείου, ο οποίος θα αναγράφει στο εξωτερικό του την ακόλουθη ένδειξη:

  • Πρόταση κου /κας ……………….
  • στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 094848/2018 Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το έργο με Κ.Ε. 3173, 6326, 7323, 7335, 7470 & 10761

Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται με φυσική παρουσία στο Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (στην Χρ. Λαδά 6, Αθήνα, 7ος όροφος ή στην Πανεπιστημιούπολη, κτήριο ΤΥΠΑ ή στην Ιατρική Σχολή), είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή στην παρακάτω διεύθυνση :

  • ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
  • Eιδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας
  • Χρήστου Λαδά 6, Αθήνα 105 61

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εκρηκτική Αργεντινή διαδηλώτρια καταγγέλει τον προέδρο Μίλεϊ-”Φέρνει εξαθλίωση και απόγνωση”

Στους δρόμους βγήκαν οι πολίτες της Αργεντινής διαμαρτυρόμενοι για την φτώχεια, μεταξύ των οποίων και …