Η ΓΣΕΕ στο πλευρό των εργαζομένων στα Περιφερειακά Λιμάνια

Η ΓΣΕΕ στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα περιφερειακά λιμάνια της χώρας, οι οποίοι συνεχίζουν την αποχή τους από την εργασία τα Σαββατοκύριακα αλλά και από την υπερωριακή εργασία.

Οι εργαζόμενοι στα περιφερειακά λιμάνια διεκδικούν την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το τρέχον έτος, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για την απαξίωση των λιμανιών της χώρας. Συνεχίζοντας τον αγώνα τους θα πραγματοποιήσουν και 24ωρη απεργία την Παρασκευή 14 Δεκέμβρη και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Η Συνομοσπονδία βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στα περιφερειακά λιμάνια και της ΟΜ.Υ.Λ.Ε και καλεί την κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο να δώσει λύση στα προβλήματά τους εδώ και τώρα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 322,37 μονάδων (+0,85%), στις 38.225,66 μονάδες …