Τα στοιχεία καινούργιων προσλήψεων

Ορισµένου χρόνου, συνολικής διάρκειας από την ηµέρα υπογραφής της σύµβασης έως 31/07/2019 (λήξη του προγράµµατος), µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου και µε ωριαία αποζηµίωση, για την υλοποίηση των Προγραµµάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2018-2019, ως "3 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ", ανακοινώνει την πρόσληψη, τ Ο Ν.Π.∆.∆. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ∆ΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση συµµετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο νοµίµως εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο στο Νοµικό Πρόσωπο ∆ηµοσίου ∆ικαίου Πολιτισµού Αθλητισµού Κοινωνικής Πολιτικής και Προσχολικής Αγωγής του ∆ήµου Ελευσίνας(Κίµωνος 11 & Παγκάλου, Ελευσίνα) τηλ. επικοινωνίας 2105565619 κατά τις ώρες 09.00π.µ -14.00µ.µ µέσα σε προθεσµία δέκα (10) ηµερολογιακών ηµερών από την εποµένη της δηµοσίευσης της ανακοίνωσης πρόσληψης σε δύο τοπικές εφηµερίδες του Νοµού Αττικής.

Σε περίπτωση συστηµένης αποστολής των δικαιολογητικών µέσω Ε.Λ.Τ.Α. ή εταιρεία ταχυµεταφοράς, το εµπρόθεσµο των αιτήσεων ισχύει εφόσον ο φάκελος φέρει ηµεροµηνία αποστολής εντός της προαναφερόµενης προθεσµίας, για πληροφορίες σχετικά µε την κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών και γενικότερα για την διαδικασία της προκήρυξης, οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2105565619 στον υπάλληλο του Νοµικού Προσώπου κ. Βουκουβαλίδη Κλεάνθη.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στο ναδίρ οι σχέσεις Ερντογάν-Νετανιάχου

Οι εκτιμήσεις αναλυτών για την αναβολή της επίσκεψης Ερντογάν στις ΗΠΑ Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ …