Εκλογές Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας: Προσφυγή στη δικαιοσύνη εξετάζουν υποψήφιοι

Σε «καραμπινάτες» νοθείες αναφέρονται υποψήφιοι για τα νέα όργανα διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας, οι οποίοι όπως πληροφορούμαστε κατέθεσαν και ένσταση χθες ενώπιον της Εφορευτικής Επιτροπής και της Δικαστικής Αντιπροσώπου.

Μάλιστα εξετάζουν και το ενδεχόμενο προσφυγής τους στη δικαιοσύνη, απευθυνόμενοι σε γνωστό εργατολόγο των Αθηνών, τον οποίο ενημερώνουν καθημερινά για τα τεκταινόμενα των εκλογών από την εκλογοαπολογιστική συνέλευση μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι εκλογές διενεργούνται με περιφερόμενες κάλπες σε γιαπιά, δίχως να ενημερώνονται οι υποψήφιοι για τον ακριβή τόπο και χρόνο. Επίσης σε τόπους δουλειάς στους ψηφοφόρους έδιναν μόνο ένα ψηφοδέλτιο, της παράταξης του σημερινού προέδρου Δημήτρη Αγγελόπουλου με «σταυρωμένο» το όνομά του.

Η ένσταση κατατέθηκε χθες το βράδυ λίγο πριν τις 9 το βράδυ που έκλεινε η κάλπη και οι υποψήφιοι κάνουν λόγο για πολλές αντικαταστατικές διαδικασίες. Σήμερα το πρωι πάντως τηλεφωνήτριες πραγματοποιούσαν τηλεφωνήματα σε πρώην οικοδόμους, οι οποίοι παραμένουν για άγνωστο λόγο ακόμα εγγεγραμμένοι στο μητρώο μελών του Συνδικάτου, τους οποίους ενημέρωναν ότι «ο Πρόεδρος των Οικοδόμων σας καλεί να έρθετε σήμερα να ψηφίσετε. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα των εκλογών». Στην οικοδομή αυτό λέγεται και...μπάζωμα..


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …