Τραγωδία για νεαρό δύτη σε ιχθυοκαλλιέργειες της Χάλκης

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε νεαρός δύτης στη θαλάσσια περιοχή της Χάλκης, με περιπολικό σκάφος και περιπολικό όχημα του Λιμενικού Σώματος να σπεύδει στο σημείο.

Σύμφωνα με την "Εφημερίδα των Συντακτών",  τον 25χρονο ανέσυραν νεκρό μαθητευόμενοι δύτες που εργάζονταν σε διπλανή ιχθυοκαλλιέργεια. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο λιμένα «Καμείρου Σκάλας» με το σκάφος «ΛΑΜΑΡ», και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως αναφέρεται, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου διενεργεί προανάκριση, ενώ συνελήφθη η νόμιμη εκπρόσωπος της τεχνικής εταιρείας με την οποία ο εργαζόμενος που έχασε τη ζωή του είχε συνάψει σύμβαση εργασίας. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη, κατόπιν προφορικής εντολής του αρμόδιου εισαγγελέα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κοινωνικός ιαματικός τουρισμός ΟΠΕΚΑ 2024. Δικαιούχοι, αιτήσεις

Κοινωνικός ιαματικός τουρισμός ΟΠΕΚΑ 2024. Διευρύνεται το πρόγραμμα κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού που απευθύνεται στους …