Ρώσοι επιστήμονες δημιουργούν εμβόλιο για την αλλεργία στις γάτες

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ρώσοι ανοσολόγοι και αλλεργιολόγοι σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Βιέννης εργάζονται για την δημιουργία εμβολίου για την αλλεργία στις γάτες. Την σχετική ανακοίνωση έκανε στους δημοσιογράφους ο πρύτανης του Πρώτου Κρατικού Πανεπιστημίου Ιατρικής της Μόσχας ονόματι Ι. Σέτσενοφ, Πιότρ Γκλιμπάτσκο.
«Αυτή τη στιγμή από κοινού με το πανεπιστήμιο της Βιέννης δημιουργούμε εμβόλιο για την αλλεργία στις γάτες. Η ονομασία του προγράμματος είναι “ Cats Project”» δήλωσε ο Γκλιμπάτσκο, επισημαίνοντας ότι σε κάθε πανεπιστήμιο υπό την αιγίδα της έδρας ανοσολογίας και αλλεργιολογίας έχουν δημιουργηθεί εργαστήρια, στα οποία εργάζονται για τον σκοπό αυτό νέοι επιστημονικοί συνεργάτες.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Η πλειοψηφία των πολιτών δεν έχει κανένα λόγο να γιορτάζει με ΝΔ

Η πλειοψηφία των πολιτών δεν έχει κανένα λόγο να γιορτάζει με τη ΝΔ, λέει ο …