Κοινωφελές Ίδρυμα προκηρύσσει 10 υποτροφίες

Προκηρύσσει για το έτος 2018 τη χορήγηση 10 υποτροφίες, 5 για μεταπτυχιακές σπουδές στο Εξωτερικό και 5 για προπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα σε Δημόσιο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2018 -2019, το Κοινωφελές Ίδρυμα Περιθάλψεων Τυφλών εις μνήμην Γεωργίου & Μαρίας Πρίνια & Κωνσταντίνου & Πηνελόπης Μαδιά.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι έως 35 ετών, να κατάγονται από το Νομό Χίου, δηλαδή να έχουν γεννηθεί στο Νομό ή να είναι οι ίδιοι ή τουλάχιστον ο ένας εκ των γονέων εγγεγραμμένο στα Δημοτολόγια του Δήμου Χίου, του Δήμου Οινουσσών και του Δήμου Ψαρών ή οποιουδήποτε από τους πρώην Δήμους εντός των ορίων του Νομού Χίου και να έχουν Απολυτήριο Λυκείου των Σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Για τυχόν διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2271044045


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Survivor 2024: «Στην κόψη του ξυραφιού» οι σχέσεις Περπατάρη και Ταλαδιανού

«Για να το είπα, σαν βλάκας θα έκανε», σχολίασε ο Περπατάρης Σε οριακό επίπεδο έχει …