Προκήρυξη 6 θέσεων

Σύμφωνα με την με αρ. 822/Θ.12ο/14.11.2018 απόφαση της Επιτροπής Ερευνών & Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Κρήτης η οποία και αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο του Προγράμματος Διαύγεια με ΑΔΑ: ΩΦΙΟ4691Ο3-31Ω, ο Ειδικός Λογαριασμός του ΤΕΙ Κρήτης, ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνάψει πέντε (5) συμβάσεις μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Αξιοποίησης Ρομποτικών Συστημάτων και Τεχνολογιών Υπολογιστικής Ευφυΐας στη Μείωση Κόστους και Εισροών στις Υδροπονικές Καλλιέργειες Development, SOilless culture UPgrade – SOUP», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), (κωδικός έργου: 80611), σύμφωνα με τους συνημμένους πίνακες. H δαπάνη που προκύπτει είναι εντός των ορίων της εγκεκριμένης πίστωσης του προϋπολογισμού του έργου.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ

Το έργο στοχεύει στην ανάπτυξη μιας σειράς ρομποτικών συστημάτων, τεχνολογιών υπολογιστικής ευφυΐας, και άλλων αυτοματισμών, που συνδυαστικά οδηγούν στην εξέλιξη των υδροπονικών θερμοκηπιακών καλλιεργειών σε μια νέα ολοκληρωμένη καλλιεργητική διαδικασία, βελτιωμένης οικονομικής απόδοσης, ασφαλέστερης για τον παραγωγό, ποιοτικά αναβαθμισμένης για τον καταναλωτή, και περιβαλλοντικά φιλικότερης (μείωση κόστους παραγωγής και εισροών).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Απαιτούνται απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ

H γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη υποστηρίζει ότι το υπουργείο Εσωτερικών …