900 απολύσεις καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

Εκδόθηκε η Προκήρυξη 11Κ/2018 που αφορά στην πρόσληψη του υπηρετούντος επικουρικού προσωπικού στον χώρο της Υγείας. Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), από τον πίνακα κατανομής των θέσεων της προκήρυξης προκύπτει ότι δεν προβλέπεται αυξημένη μοριοδότηση  για τους υπηρετούντες.

Η Ομοσπονδία επισημαίνει ότι προκηρύχθηκαν 1.116 θέσεις, εκ των οποίων μόνο οι περίπου 200 θέσεις  βαθμολογούνται με την ειδική εμπειρία.

  • «Πάνω από 900 επικουρικοί θα απολυθούν, παρά τις δεσμεύσεις των υπουργών Υγείας. Το δώρο της κυβέρνησης στους επικουρικούς για τις γιορτές.
  • Οι υπουργοί Υγείας επανειλημμένως δεσμεύθηκαν ότι θα μοριοδοτήσουν την εμπειρία που απέκτησε το επικουρικό προσωπικό. Τι μεσολάβησε; Μας είπαν ψέματα για άλλη μία φορά» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Ζητεί συνάντηση με τον υπουργό Υγείας άμεσα και οργανώνει υγκέντρωση του επικουρικού προσωπικού την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, στις 10 το πρωί, έξω από το υπουργείο Υγείας.

«Τόσες ψεύτικες δεσμεύσεις δεν αντέχονται» καταλήγει η ΠΟΕΔΗΝ.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.52 MB]


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γερμανικός Τύπος: Στη Βόρεια Μακεδονία δεν πιστεύουν πια σε «επιτυχή πορεία προς την ΕΕ»

Η νέα ένταση Αθήνας - Σκοπίων για το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας και η ελληνοτουρκική …