Οικονομική ενίσχυσε για 75 μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις

Με ποσό ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ ενισχύονται 75 μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας, της Αχαΐας και της Ηλείας που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού.

Οι επιχειρήσεις εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Ενίσχυση της ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» και χρηματοδοτούνται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».

Όπως είναι γνωστό, μετά το ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από επιχειρήσεις στον τομέα του Τουρισμού η Περιφέρεια ενέκρινε επιπλέον χρηματοδότηση η οποία έδωσε τη δυνατότητα να ενισχυθούν όσο το δυνατό περισσότερες επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδας.

Να σημειωθεί ότι η δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας πολύ μικρών, μικρών, και μεσαίων επιχειρήσεων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Στο Καστελόριζο για τον εορτασμό του Πάσχα

Την Κυριακή του Πάσχα, ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» στο …