Σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου συνολικά τριών ατόμων

Απευθύνει πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου συνολικά τριών (3) ατόμων για την παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στους πληγέντες από την πυρκαγιά της 23ης.7.2018 στους Δήμους Μαραθώνος και Ραφήνας – Πικερμίου, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, στο πλαίσιο της Πράξης με κωδικό MIS 5017272 και τίτλο «Δομή υποστήριξης δράσεων κοινωνικής συνοχής και αναπτυξιακής παρέμβασης – Social Network Αττική», του Άξονα Προτεραιότητας 09 «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ), συνολικής διάρκειας δεκαοκτώ (18) μηνών.

Ειδικότητες:

  1. Δύο (2) Κοινωνικών Λειτουργών
  2. Ενός (1) Ψυχολόγου

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τη Δευτέρα 07 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 03:00 μ.μ. Ως τελική ημερομηνία λήψης από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, των αιτήσεων σε περίπτωση αποστολής τους μέσω συστημένης επιστολής ή υπηρεσιών ταχυμεταφοράς, λογίζεται η ημερομηνία που αναγράφεται επί του φακέλου από το φορέα αποστολής, ο οποίος, μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

e-ΕΦΚΑ. Επανυπολογισμός συντάξεων και αναδρομικά συνταξιούχων

Επανυπολογισμός συντάξεων και αναδρομικά συνταξιούχων. Ο e-ΕΦΚΑ με συνέπεια, επίπονη επεξεργασία και εντατικό επανέλεγχο, καταβάλλει …