Θέσεις με ωριαία αποζημίωση διάρκειας έως 8 μήνες

Ανακοινώνει ότι προτίθεται να προσλάβει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αποζημίωση διάρκειας έως 8 μήνες, προκειμένου να υλοποιήσει τα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού κατά την περίοδο 2018- 2019 σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, πέντε (05) Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν απλή αίτηση καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09:30 έως 14:30, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής Ν. Αττικής, Τέρμα Νότου, Τ.Κ. 153 42 Αγία Παρασκευή, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπ’ όψιν κ. Παρασκευόπουλου Παρασκευά (τηλ. επικοινωνίας: 210 600 22 23).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως και την Δευτέρα 07/01/2019 και ώρα 14:30 μ.μ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αντέχει η ΕΕ νέα διεύρυνση προς τα ανατολικά;

Ο πόλεμος στην Ουκρανία θέτει ξανά στην ευρωπαϊκή ατζέντα το ζήτημα της διεύρυνσης, 20 χρόνια …