Jobs board, Four yellow notes on a cork board with the word Jobs

20 θέσεις Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου

Σύμφωνα με τις πρόνοιες του περί της Ρύθμισης της Απασχόλησης Εργοδοτουμένων Αορίστου και Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμο του 2016 (Ν. 70(Ι)/2016), (εφεξής ο Νόμος), ανακοινώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία της Δημοκρατίας, ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις για απασχόληση είκοσι (20) Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου στην Ελεγκτική Υπηρεσία για την περίοδο 2019 έως 30/6/2021.

Συγκεκριμένα, οι παρούσες ανάγκες της Ελεγκτικής Υπηρεσίας είναι για:

  • Δεκαεπτά (17) θέσεις Ελεγκτών,
  • Τρεις (3) θέσεις Ελεγκτών Τεχνικού Ελέγχου, εκ των οποίων οι δύο (2) να είναι στην ειδικότητα της Πολιτικής Μηχανικής και η μία (1) στην ειδικότητα της Ηλεκτρολογικής Μηχανικής.

Η βασική αμοιβή θα είναι στην αρχική βαθμίδα της Κλίμακας Α9, μειωμένη σύμφωνα με το άρθρο 10 του περί Προϋπολογισμού Νόμου του 2019. Σε αυτή θα προστίθεται οποιαδήποτε εγκεκριμένη αύξηση και το τιμαριθμικό επίδομα που θα ισχύει κατά την περίοδο απασχόλησης.

Ο ενδεικτικός αρχικός ετήσιος μεικτός μισθός, κατά την ημερομηνία της δημοσίευσης, στην κλίμακα Α9 είναι €30,498 και ο ενδεικτικός αρχικός ετήσιος μεικτός μισθός με τη μειωμένη κλίμακα εισδοχής για τους πρώτους είκοσι τέσσερις μήνες είναι €27,445.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στο ναδίρ οι σχέσεις Ερντογάν-Νετανιάχου

Οι εκτιμήσεις αναλυτών για την αναβολή της επίσκεψης Ερντογάν στις ΗΠΑ Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ …