Προσωπικό για στελέχωση μονάδας

Για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του με το κατάλληλο προσωπικό με ειδίκευση στο αντικείμενό του, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έχουν παρουσιαστεί, το Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής & Ψυχικης Υγείας – ΠΟΡΕΙΑ ΑΜΚΕ αναζητά "επιστημονικό προσωπικό" για στελέχωση μονάδας ψυχικής υγείας στο νομό αττικής.

Η χρήση των βιογραφικών κατά την διαδικασία ανάπτυξης της δομής αποτελεί και δέσμευση πρόσληψης αυτών από τον φορέα.

  • ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΉΣ -τρια :Πτυχίο Εκπαίδευσης Τ.Ε , με Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος , Με εμπειρία  τουλάχιστον με 6 μήνες σε Μονάδες Ψυχικής Υγείας.
  • Νοσηλευτές – Νοσηλεύτριες:Πτυχίο σπουδών Τ.Ε & Δ.Ε , με Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος , Με εμπειρία τουλάχιστον 6 μήνες σε Μονάδα Ψυχικής Υγείας
  • Φροντιστές (Επιμελητής Προσωπικής Φροντίδας / Βοηθός Εργοθεραπείας:Πτυχίο ΔΕ/ΙΕΚ (ν.4186/2013 & Πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ ), με εμπειρία σε Μονάδα Ψυχικής Υγείας.

Aποστολή βιογραφικών στο email : [email protected]


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πίνακας που αποδίδεται στον Καραβάτζο πωλήθηκε πριν δημοπρατηθεί

Ο πίνακας «Ιουδήθ και Ολοφέρνης», τον οποίο ειδικοί αποδίδουν στον Καραβάτζο και που επρόκειτο να βγει στο σφυρί αύριο Πέμπτη στη Γαλλία, δόθηκε σε ξένο αγοραστή, όπως ανακοίνωσε ο Οίκος δημοπρασιών «..