Καταγγελία του Προέδρου Ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η Ένωση"

"Πληροφορούμαι ότι ο Δήμος Πατρέων διέκοψε συνεργασία με την τοπική συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία «ΠΡΩΤΟ», από την οποία προμηθευόταν το γάλα των δημοτικών υπαλλήλων και έδωσε την προμήθεια γάλακτος σε εταιρεία άλλης πόλης.

Προφανώς η διαφορά τιμής κατά 0,01€ το λίτρο, ήταν «καθοριστικής» σημασίας για να μην κατοχυρωθεί αυτή η σημαντική προμήθεια σε έναν τοπικό συνεταιρισμό που απασχολεί δεκάδες Πατρινούς υπαλλήλους και εκατοντάδες κτηνοτρόφους συνεταιριστές.

Αν συνδυάσει δε κανείς και τις πρόσφατες απολύσεις στο «ΠΡΩΤΟ», με το γεγονός ότι ηγετικό στέλεχος του συνεταιρισμού λέγεται ότι τον υπονομεύει διαρκώς «εκ των έσω»...διότι έχει φτιάξει δική του υπερσύγχρονη μονάδα στην περιοχή μας, τότε μάλλον αβανταδόρικη προς τις επιδιώξεις του μεγαλοσυνεταιριστή είναι η απόφαση του Δήμου να στερήσει ένα σημαντικό έσοδο από τον συνεταιρισμό.

  • Για την ακρίβεια αυτή η ενέργεια επισπεύδει την κατάρρευση του συνεταιρισμού και τις απολύσεις εργαζομένων.

Και μην βιαστούν να μας μιλήσουν για το «όφελος» των δημοτών (το 1 λεπτό/λίτρο) εκεί στην «Μαιζώνος», διότι όφελος των δημοτών είναι να υπάρχουν επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας στην περιοχή μας.

Θα θυμίσω στον δήμαρχο ότι το ζήτημα αυτό έχει απασχολήσει πολλάκις το Δημοτικό Συμβούλιο στο παρελθόν και πάντα βρισκόταν λύση και με συναίνεση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, μεταξύ των οποίων και του σημερινού δημάρχου κ. Πελετίδη.

Έτσι, για να μην μας περνάνε για κορόιδα πουλώντας μας «λαϊκό» και «ταξικό» ενδιαφέρον ορισμένοι..."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Τι περιλαμβάνει η πρώτη φάση του οικιστικού προγράμματος των Ενόπλων Δυνάμεων

O υπουργός Εθνικής 'Αμυνας βρίσκεται σήμερα στην Ορεστιάδα συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δ. …