Μητσοτάκης: Καλοδεχούμενο το ντιμπέιτ με τον Τσίπρα

Θετικά απάντησε στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για τηλεοπτικό ντιμπέι για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στη Βουλή στην οποία η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης με 151 βουλευτές.
«Καλοδεχούμενο το ντιμπέιτ, καλοδεχούμενες οι εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Τραγέλαφο», «τελευταία πράξη μιας πολιτικής φαρσοκωμωδίας» και «κοινοβουλευτικό ελιγμό με τρεις στόχους», χαρακτήρισε νωρίτερα το πολιτικό διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη Βουλή.
Πρώτος στόχος, είπε, είναι να αγκιστρωθεί ο κ. Τσίπρας στην εξουσία. Ο δεύτερος να στρωθεί ο δρόμος για την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών, τρίτος να κρατηθεί στη Βουλή έστω με πολιτικό αναπνευστήρα, το πολιτικό μόρφωμα των ΑΝΕΛ.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ενέργεια: Ανησυχία για τις τιμές πετρελαίου - Θετικές οι προοπτικές για αέριο & ρεύμα

Οι τιμές ρεύματος και φυσικού αερίου στην Ελλάδα είναι χαμηλότερες από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ευοίωνες διαγράφονται …