Κατατέθηκε στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών - Τη Δευτέρα στην αρμόδια Επιτροπή

Κατατέθηκε στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών - Τη Δευτέρα στην αρμόδια Επιτροπή

Στη Βουλή κατατέθηκε το σχέδιο νόμου για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου με το οποίο κυρώνεται, και τίθεται σε ισχύ, η συμφωνία που έχει υπογραφεί στις Πρέσπες, μεταξύ των πρωθυπουργών της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα και ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, στις 17 Ιουνίου 2018.

Η επεξεργασία της συμφωνίας αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες την Δευτέρα το απόγευμα αναμένεται να εισαχθεί στην αρμόδια επιτροπή εξωτερικών και άμυνας η συμφωνία των Πρεσπών.

Ύστερα από την «προαναγγελία» του Ποταμιού πως θα υπερψηφίσει την Συμφωνία αλλάζουν τα δεδομένα στην σύνθεση της αρμόδιας επιτροπής και ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με το Ποταμι φαίνεται να έχουν την πλειοψηφία 28 βουλευτών στην επιτροπή όπου θα δώσει την κατ´ αρχήν έγκριση της Συμφωνίας.

Η συμφωνία αναμένεται να ψηφιστεί μέχρι την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου.

Δείτε εδώ περισσότερα


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Απαιτούνται απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ

H γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη υποστηρίζει ότι το υπουργείο Εσωτερικών …