Έφυγαν λεωφορεία και από την Πάτρα για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Έφυγαν λεωφορεία και από την Πάτρα για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Συλλαλητήριο ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών θα πραγματοποιήσουν σήμερα παμμακεδονικές οργανώσεις και επιτροπές στο Σύνταγμα στις 2 μμ.

Με κεντρικό σύνθημα «τ' όνομα είναι η ψυχή μας», Πατρινοί αναχώρησαν στις 9.30 το πρωί με λεωφορεία προκειμένου να μεταβούν στην Αθήνα και να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που οργανώνεται για την Μακεδονία και εναντίον της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών, σύμφωνα με την οποία το γειτονικό κράτος θα ονομαστεί Βόρεια Μακεδονία.

Πιο συγκεκριμένα, αναχώρησε πούλμαν από την Χριστιανική Εστία Πατρών στην οδό Μιαούλη πλησίον της Κορίνθου στις 9.30 το πρωί μετά το τέλος της Κυριακάτικης Θείας λειτουργίας στο ναό του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου που βρίσκεται εντός της Εστίας.

Στην οργανωτική επιτροπή του συλλαλητηρίου συμμετέχουν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και οι Παμμακεδονικές Ενώσεις ανά τον κόσμο, σε συνεργασία με πολυάριθμους φορείς και πολυπληθή ομάδα ατόμων.

Πηγή: thebest.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φοίβος Ιωαννίδης: Συλλυπητήρια του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα

Ο κ. Τασούλας κάνει λόγο για «μια πολυσχιδής πολιτική προσωπικότητα "έφυγε" λίγο πριν την Ανάσταση …