ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη για την 3Κ του ΑΣΕΠ

photo: Eurokinissi

ΑΔΕΔΥ: Στήριξη στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ - ΟΤΕ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει ανεπιφύλακτα τις Κινητοποιήσεις της ΠΟΕ - ΟΤΑ που με αφορμή τις τραγικές καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων του διαγωνισμού 3Κ του ΑΣΕΠ, κήρυξε:

Πανελλαδική 4 ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου από τις 7.00 έως τις 11.00 π.μ. με παράλληλη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την ίδια ημέρα στις 9.30 π.μ. έξω από την κεντρική Υπηρεσία του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα.).

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και ιδιαίτερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να μένουν θεατές στην συνεχιζόμενη κοροϊδία που υφίστανται και στα «μικροπολιτικά παιχνίδια» που παίζονται στις πλάτες των υποψηφίων, των εργαζομένων και των Υπηρεσιών Καθαριότητας των Δήμων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί σε συγκέντρωση Συνδικαλιστικών Στελεχών στις 9.30 π.μ. στην Κεντρική Υπηρεσία του ΑΣΕΠ με άμεσο αίτημα την Οριστική ΄Έκδοση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ ώστε να σταματήσει η «ομηρία» των εργαζομένων και των Υπηρεσιών Καθαριότητας των Δήμων.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι Τούρκοι λένε «ευχαριστώ» στον Ερντογάν για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί

«Ο Θεός να έχει καλά τον πρόεδρό μας. Έκανε το ίδιο και με την Αγία …