Απεργία εργαζομένων αύριο στα ΕΛΤΑ

photo: Eurokinissi

Σε απεργία προχωρούν αύριο οι εργαζομένοι στα ΕΛΤΑ όπως δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών, Γιώργος Βασιλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν όπως είναι φυσικό στο «λουκέτο» που θα μπει στο 50% των καταστημάτων με αποτέλεσμα να μείνουν άνεργοι 1.850 άτομα.

Ο ίδιος επισήμανε πως το πρόβλημα ρευστότητας προκύπτει από τα χρέη του Δημοσίου προς τα ΕΛΤΑ, που φτάνουν τα 250 εκατομμύρια ευρώ, ενώ, όπως είπε, οι οφειλές των ιδιωτών είναι ελεγχόμενες και αγγίζουν τα 20 με 25 εκατομμύρια.

Συμπλήρωσε, δε, πως η Ομοσπονδία έχει στείλει εξώδικο στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής καθώς παρά τις προσπάθειές της, η ηγεσία του Υπουργείου δεν έχει κανονίσει συνάντηση.

Σημειώνεται πως αύριο στις 11 το πρωί οι ταχυδρομικοί θα συγκεντρωθούν στην Πατησίων (στο θέατρο Αλφα) και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ενέργεια: Ανησυχία για τις τιμές πετρελαίου - Θετικές οι προοπτικές για αέριο & ρεύμα

Οι τιμές ρεύματος και φυσικού αερίου στην Ελλάδα είναι χαμηλότερες από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ευοίωνες διαγράφονται …