Μηνύματα θλίψης για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη από τον πολιτικό κόσμο

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΩΝΑ

Μηνύματα θλίψης για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη και συμπαράστασης προς την οικογένειά του στέλνει ο πολιτικός κόσμος.
Η ΝΔ με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το δικό του διακριτό στίγμα στην μακρά του πορεία στη δημοσιογραφία.
«Στην μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία, από τις πρώτες μέρες της ελεύθερης ραδιοφωνίας στον 9,84, την αρθρογραφία του σε πολλές εφημερίδες, αλλά και την παρουσία του στην τηλεόραση, ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το δικό του διακριτό στίγμα. Στην σύζυγό του, τα παιδιά του και σε όλους τους εργαζόμενους του “Πρώτου Θέματος” απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».
Τη θλίψη του εξέφρασε με ανακοίνωσή του και το Ποτάμι:
«Στην μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία, από τις πρώτες μέρες της ελεύθερης ραδιοφωνίας στον 9,84, την αρθρογραφία του σε πολλές εφημερίδες, αλλά και την παρουσία του στην τηλεόραση, ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το δικό του διακριτό στίγμα.
Στην σύζυγό του, τα παιδιά του και σε όλους τους εργαζόμενους του “Πρώτου Θέματος” απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …